Читај ми!

"Смењено руководство" ВК Партизан не прихвата одлуку "лажне Скупштине"

Ватерполо клуб Партизан, односно руководство на челу са Зораном Аврамовићем, Александром Шоштаром и Татјаном Ракас, саопштило да је поднета кривична пријава због уписа у Агенцију за привредне регистре новог руководства које предводи Никола Куљача.

Ново руководство Ватерполо клуба Партизан изабрано је на ванредној седници скупштине клуба, која је одржана у свечаној сали ЈСД Партизан. Међутим, старо руководство то не прихвата и покушаче да на суду докаже да су они још увек руководиоци клуба.

"Ватерполо клуб Партизан обавештава јавност да је клуб дошао до сазнања из средстава јавног информисања да се нажалост обистинио покушај легализације лажне Скупштине која је без икаквог правног основа одржана дана 30.08.2020. године у просторијама ЈСД Партизан од стране нелегитимних лица."

"Ватерполо клуб Партизан позива надлежне органе и Агенцију за привредне регистре да провере начин уписа господина Николе Куљаче у Агенцију за привредне регистре. Ватерполо клуб Партизан је поднео кривичне пријаве против лица за кривично дело фалсификовање исправе и кривично дело навођење на оверавање неистинитог садржаја", наводи се у саопштењу.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво