Филиповић: Данас је почела нова ера ВK Партизан

Kапитен ватерполо репрезентације Србије Филип Филиповић, нови члан Управног одбора ВK Партизан, изјавио је да данас клуб почиње нову еру и повратак на прави пут.

Ново руководство Ватерполо клуба Партизан изабрано је данас на ванредној седници скупштине клуба, која је одржана у свечаној сали ЈСД Партизан.

"Данас је почела нова ера ВK Партизан, уверен сам са циљем повратка на прави пут. Знамо шта ВK Партизан представља не само у спрском ватерполу већ у систему српског спорта. Свесни смо задатака који су пред нама и покушаћемо да у догледној будућности резултатима уверимо људе који су нас изгласали, да су учинили праву ствар".

"Сматрам да Партизан заслужује светлије дане, а сигуран сам да су они пред нама. Могу да будем само поносан што се све ово одиграло овако", рекао је Филиповић новинарима после скупштине одржане у ЈСД Партизан у Хумској.

Бивши играч Партизана рекао је да ће се ватерполисти првог тима вратити на Бањицу, јер је "Бањица одувек била и остаће храм и кућа ВK Партизан, као и да се за промене чекао прави тренутак".

"Можда смо закаснили неколико месеци, да не кажем година, али за промене никад није касно. Срећан сам што је до тог тренутка дошло. Најтеже ће бити људима који ће се ухватити у борбу са свим надошлим проблемима. Мислим да као екипа можемо да делујемо и у будућности. Гледамо само напред и не осврћемо се, тако су нас и у спорту учили", закључио је Филиповић.

среда, 15. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара