"Делфини" против Шпаније за пласман у полуфинале Светске лиге

Ватерполо репрезентација Србије од 18 часова игра против Шпаније за пласман у полуфинале Светске лиге. Директан пренос меча можете пратити на Првом програму РТС-а, стрим на РТС Планети, а ток меча и кретање резултат на нашем порталу.

Месец дана после сусрета у четвртфиналу Европског првенства, нови дуел светског и европског вицешампиона - Шпаније и олимпијског првака - Србије.

Србија ће дочекати Шпанију без Бранислава Митровића, Саве Ранђеловића, Андрије Прлаиновића и Страхиње Рашовића због клупских обавеза, а изостаће и повређени Душко Пијетловић.

Ватерполисти Србије су најтрофејнији тим Светске лиге, док Шпанија има намеру да први пут освоји тај пехар.

Селектор ватерполо ререзентације Србије Дејан Савић изјавио је да ће екипа, упркос изостанку неколико стандардних играча, учинити све да победи Шпанију и пласира се у полуфинале Светске лиге, односно на завршни турнир.

Севић је поновио је да у ситуацији када је обезбеђен пласман на Олимпијске игре Светска лига служи пре свега да се екипа окупи и буде заједно.

Победник овог дуела ће се пласирати у полуфинале које се игра 14. марта.  

Утакмица између ватерполисте Србије и Шпаније игра се од 18 часова на базену "Милан Гале Мушкатировић" уз директан пренос на Првом програму РТС-а.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво