Читај ми!

Савић: Покушали смо да меч учинимо занимљивим

Селектор ватерполо репрезентације Дејан Савић рекао је да је његов тим оправдао улогу великог фаворита против селекције Малте у утакмици другог кола Б групе првенства Европе.

"Као што смо наговестили, одиграли смо лакши меч. Пробали смо у разним ситуацијама да побољшамо и учинимо занимљиву утакмицу. Следи дуел са Француском, такође смо апсолутни фаворити, али неће бити овако лако", рекао је Савић новинарима у микс зони после утакмице.

Други тријумф актуелног шампиона Европе поздравило је више од 6.000 гледалаца у Комбанк арени, иако ривал није био атрактиван.

"Искрено, очекивао сам оволико велики одзив публике, чак и због људи који не прате ватерполо, већ да би видели нас на делу", кратак је био Савић.

Ватерполиста Андрија Прлаиновић истакао је да је разлика у класи била евидентна.

"Поред разлике у квалитету, драго ми је што Малта учествује на првенству Европе, јер знам колико се тамо воли ватерполо и да је то омиљени спорт. Познајем неколико наших играча који играју на Малти и упознат сам да тамо обожавају ватерполо", изјавио је Прлаиновић.

Најефикаснији на мечу против Малтежана био је Слободан Никић са пет голова.

"Лагана утакмица, али имали смо јак тренинг јутрос. Најбитније је да се спремимо за завршницу такмичења. Против Француске неће бити овако лагано, они су незгоднији", закључио је Никић.

Ватерполисти Србије у последњем мечу групне фазе играју против Француске у четвртак од 20.15.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво