Читај ми!

Светске шампионке стигле у Београд, свечани дочек испред Скупштине града у 20.00 (РТС1)

За српске одбојкашице, које су одбраниле титулу светских шампионки, вечерас у 20 часова биће организован свечани дочек испред градске скупштине (РТС1). Златне одобојкашице слетеле су на београдски аеродром, после гега су давале изјаве за медије.

Српске одбојкашице су на Светском првенству у Холандији други пут заредом освојиле титулу светског шампиона, овог пута победом над Бразилкама у три сета.

Нове-старе шампионке света, летом из Холандије, слетеле су у Србију око 12.15 часова.

Потом су се упутиле у Хотел М, где ће им је дочек организовао Одбојкашки савез Србије, а златне одбојкашице давале су изјаве за медије.

Музички програм дочека почиње у 19.15 часова на платоу испред Старог двора, а златне одбојкашице Србије требало би да изађу на балкон Градске скупштине у 20 часова.

Одбојкашице ће у Старом двору дочекати градоначелник Београда Александар Шапић, председник Скупштине града Никола Никодијевић и министар омладине и спорта Вања Удовичић.

Женска одбојкашка репрезентација Србије одбранила је у холандском Апелдорну титулу првака света освојену пре четири године у Јапану, тријумфом над Бразилом са 3:0 у сетовима.

субота, 15. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије