Читај ми!

Ник Кирјос признао да је напао бившу девојку, суд га ослободио кривичне одговорности

Аустралијски тенисер Ник Кирјос признао је сукоб са бившом девојком Кјаром Пасари која га је оптужила за физичко злостављање 2021. али је суд у Канбери закључио да нема кривичне одговорности. Кирјос је после свађе гурнуо тадашњу девојку, а судија је овај инцидент окарактерисао "једноставним чином глупости или фрустрације" и закључио да нема кривичног дела.

Ник Кирјос је након пресуде дао изјаву у којој се захвалио суду што је одбацио оптужбе без осуде.

„Нисам био на добром месту када се ово десило и реаговао сам на тешку ситуацију на начин за којим се дубоко кајем. Знам да није било у реду и искрено ми је жао због повреде коју сам нанео. ", рекао је Кирјос.

Аустралијски тенисер и његова тадашња девојка Кјара Пасари су се посвађали 10. јануара 2021. када ју је он гурнуо и она је пала на тротоар и огребала колена.

Ник Кирјос се сутрадан извинио девојци што је чин којим је показао да је прихватио одговорност за своје поступке, рекао је његов адвокат.

Госпођа Пасари је пријавила инцидент полицији следећег месеца, али није уложила званичну жалбу.

Пар се помирио и наставио везу, али након што су раскинули, госпођа Пасари је поднела званичну жалбу у децембру 2021.

Приликом изрицања пресуде судија Бет Кембел је рекла да је Кирјос "млад човек који је покушавао да се извуче из наглашене емоционалне ситуације и да је поступио у жару тренутка ".

Ник Кирјос је на суђење дошао на штакама које користи након недавне операције колена. Та повреда га је натерала да се повуче са Аустралијан опена прошлог месеца.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво