Читај ми!

АТП нема довољно доказа да казни Зверева за породично насиље

Асоцијација тениских професионалаца саопштила је да неће предузети санкције против Александра Зверева, пошто нема довољно доказа да казни немачког играча за породично насиље.

АТП је у октобру 2021. године покренула истрагу о наводима о физичком и психичком насиљу које је изнела Рускиња Олга Шарипова, која је бивша девојка Зверева.

Шарипова, Зверев и још 24 особе саслушане су током истраге која је трајала 15 месеци, а немачки тенисер је демантовао све наводе. АТП је навео да је Зверев све време сарађивао са истражним органима.

"На основу одсуства поузданих доказа или сведочења, као и контрадикторних изјава Шарипове, Зверева и других интервјуисаних, истражитељи нису могли да утврде да су оптужбе за насиље основане. АТП неће покренути дисциплински поступак против Зверева."

"Озбиљност и сложеност оптужби захтевали су педантан истражни процес и значајна средства. Такође је захтевало да се обратимо специјализованим истражитељима, по први пут у историји АТП-а", изјавио је директор АТП-а Масимо Калвели.

У саопштењу се закључује да ће АТП предузети мере ако се појаве нови докази.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара