Читај ми!

Ђоковић против Медведева на путу ка шестој титули Завршног турнира

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић игра против Руса Данила Медведева меч трећег кола "Црвене групе" на Завршном турниру. Дуел у Торину почиње у 14 часова, а његов ток можете пратити на нашем порталу.

Наш најбољи тенисер је у прва два кола убедљиво надиграо Грка Стефаноса Циципаса и Руса Андреја Рубљова чиме је практично већ обезбедио прво место у групи и поласман у полуфинале Завршног турнира, па данашњи меч неће имати резултатски значај.

На другој страни Данил Медведев, тренутно пети на листи светских тенисера, после два пораза је последњи у групи и нема никакве шансе за пласман у даље надметање.

Ђоковић и Медведев се одлично познају и одиграли су 11 међусобних дуела у каријери, а Србин води са 7:4 у победама.

У полуфиналном дуелу Новак Ђоковић ће се састати са Тејлором Фрицом који је савладао Оже-Алијасима са 2:1 (7:6, 6:7, 6:2).

У другом полуфиналу састаће се победник "Зелене групе" Каспер Руд и другопласирани из "Црвене групе" о чему ће у дуелу од 21 час одлучити Стефанос Циципас и Андреј Рубљов.

Дуел Новака Ђоковића и Данила Медведева у трећем колу "Црвене групе" почиње у 14 часова, а његов ток можете пратити на нашем порталу.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво