Читај ми!

Фриц савладао Ожеа-Алијасима и заказао полуфинале са Новаком

Тејлор Фриц савладао је Оже-Алијасима, 2:1 (7:6, 6:7, 6:2) и пласирао се у полуфинале завршног мастерс турнира у Торину. Противник ће му бити Новак Ђоковић.

Након велике борбе, Американац Фриц је против Канађанина Оже-Алијасима изашао као победник. Меч је трајао 163 минута.

Фрицу ће противник у полуфиналу бити Новак Ђоковић, дуел је на програму у суботу.

Сусрет Фрица и Оже-Алијасима био је меч за пласман у полуфиналетенисера Био је то директан двобој за пласман у полуфинале и меч у ком су заиста пресудиле нијансе.

На мечу није виђен ниједан брејк све до последњег сета у коме је победник два пута "одузео" сервис противнику, прво при резултату 2:3, а затим у последњем гему на мечу. 

Први сет је трајао 59 минута, а одиграна су 72 поена, у тај-брејку, више нерава имао је Американац који је добио тај део игре са 7:4.

Прве брејк прилике на мечу имао је Оже-Алијасим, у другом гему другог сета, и то три шансе, али ниједну није реализовао.

Други сет је опет ушао у тај-брејк. Kанађанин је успео да искористи прву сет лопту и после 7:5 дошао је до поравнања резултата, 1:1 у сетовима. 

Први брејк у сусрету двојице тенисера виђен је у шестом гему сета одлуке, када је Фриц искористио четврту брејк шансу и повео са 4:2 и опет је у последњем гему на сервис Оже-Алијасима, Фриц био бољи и тиме је меч завршен. 

Новак Ђоковић као први из Црвене групе играће са Тејлором Фрицом који је групну фазу завршио на другом месту Зелене групе.  

Ђоковић и Фриц су се до сада састајали пет пута, а српски тенисер је у свим сусретима изашао као победник.

Каспер Руд као првопласирани из Зелене групе у полуфиналу ће се састати са бољим из дуела Стефанос Циципас-Андреј Рубљов, а тај меч је на програму у петак у 21.00.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво