Читај ми!

Оже-Алијасим надиграо Надала, све мање шансе Шпанца за полуфинале

Канађанин Феликс Оже-Алијасим савладао је Шпанца Рафаела Надала са 2:0 по сетовима 6:3, 6:4, у Зеленој групу, и нанео му други пораз на завршном турниру у Торину. У другом мечу другог кола групе од 21.00 играју Фриц и Руд.

Надал је након пораза у првом колу од Фрица 2:0, претрпео и други пораз овог пута од Канађанина Оже-Алијасима. Шпанац је пропустио неколико прилика, ривал је искоритио две своје. У оба сета Феликсу је био довољан по један брејк да реши меч у своју корист.

Први сет донео је велику борбу два ривала. У првом гему Надал је пропустио две везане брејк прилике, тачније ривал је успео да се извуче и освоји свој сервис. Потом је уследио миран период сета у коме су оба тенисера лако освајала своје сервис гемове. У седмом гему Шпанац поново није искористио две брејк прилике.

У наредном гему стигла је казна. Феликс осваја једину брејк лопту у сету и успео је да је искористи и стекне брејк предности. Потом је био сигуран на свој сервис и добио први сет са 6:3.

Слична слика и у другом сету. Одлучујући је био трећи гем у коме је Канађанин одузео сервис ривалу. У шестом гему Надал није искористио једину брејк прилику у другом сету и то је било све што је урадио на овом мечу.

Феликс лагано приводи сет и меч крају за коначних 6:4 у другом сету.

У другом мечу Зелене групе од 21.00 играју Тејлор Фриц и Каспер Руд.

У среду у другом колу Црвене групе од 14.00, Новак Ђоковић игра против Андреја Рубљова, док се од 21.00 састају Данил Медведев и Стефанос Циципас.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи