Читај ми!

Надал није имао снаге, Фриц бољи од Шпанца у мечу Зелене групе

Американац Тејлор Фриц савладао је Шпанца Рафаела Надала са 2:0 по сетовима 7:6, 6:1 у мечу Зелене групе на завршном турниру у Торину. У другом колу групе у уторак играју Фриц и Руд, као и Надал и Оже-Алијасим.

Фриц је приредио прво изненађење на завршном турниру. Сјајном игром савладао је Надала, који није имао решења за игру ривала. Довољан је податак да Шпанац није успео да избори нити едну брејк прилику на мечу.

Велика борба у првом сету. Фриц је константно притискао сервис Надала. У трећем гему је испустио једну брејк прилику. У седмом Надал се сусрео са две везане брејк лопте, али је успео да се извуче.

Американац је био сигуран на свој сервис и није дозволио Шпанцу шансу да запрети. Како није било брејка први сет је решен у тај-брејку.

Фриц је наставио са сјајним сервисима, а успео је да одузме два Надалу и тако решио овај период игре у своју корист - 7:3.

У другом сету на терену је био само један тенисер - Тејлор Фриц. Американац је сјајном игром у четвртом гему одузео сервис Надалу. Потом је био сигуран на свој сервис и дошао до предности од 4:1.

Наредни гем донео му је три брејк прилике, Надал је успео да се извуче. Фриц је био неумољив, освојио је и четврту брејк лопту. Након што је Шпанац пропустио гем лопту ривал је стигао до пете, коју је искористио и стекао два брејка предности.

Потом је Американац био сигуран на свој сервис и тако решио сет и меч у своју корист - 6:1 у другом сету.

У другом колу Зелене групе састаће се победници данашњих мечева Руд и Фриц, као и поражени Надал и Оже-Алијасим.

У понедељак на програму су мечеви Црвене групе, од 14.00 играју Медведев и Рубљов, а од 21.00 Ђоковић се састаје са Циципасом.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара