Читај ми!

Ђоковић и Беретини довољно бољи од Тима Света за нова два бода

Новак Ђоковић и Матео Беретини савладали су Џека Сока и Алекса де Минора са 2:0 (7:5, 6:2) и Тиму Европа донели нова два бода. Европљани сада воде са 8:4.

Само десетак минута након победе над Тијафоом - 2:0, Новак је поново изашао на терен у пару са Беретинијем укрстили су рекете са Соком и Де Минором. Велика борба током целог меча, наш ас видно расположен доминирао је и на овом мечу. Ривали иако су пре меча важили за фаворите нису успели да пронађу добитну формулу за игру европљана. На крају победа Тима Европа за корак ближе коначном тријумфу.

Ђоковић и Беретини су боље ушли у овај дуел. Добили су свој сервис, а потом и одузели сервис ривала. Дуго су чували предност и користили сваку прилику да запрете на сервис ривала.  У осмом гему пропустили су брејк и сет лопту. Већ у наредном гему Сок и Де Минор враћају брејк, а потом стижу и до изједначења, 5:5.

Када се очекивало да ће сет отићи у тај брејк, Ђоковић и Беретини нису мислили тако. Након освојеног сервиса Ђоковића са нулом, на сервис ривала успели су да искористе брејк и сет лопту и добију први сет са  7:5.

Наставили су Ђоковић и Беретини у истом ритму. Поново су били сигурни на своје сервисе и користили сваку прилику да запрете на сервис ривала.  У четвртом гему користе брејк лопту и долазе до предности од 3:1.

Тим Европа је успео да сачува стечену предност, а у осмом гему користе другу меч лопту на сервис ривала и стављају тачку на овај меч - 6:2 у другом сету.

Тим Европа сада води против Тима Света са 8:4.  

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво