Читај ми!

Ђоковић експрес прегазио Тијафоа, Тим Европа поново води

Новак Ђоковић савладао Франциса Тиафоа са 2:0 по сетовима 6:1, 6:3 и донео Тиму Европе ново вођство. Европљани сада воде са 6:4.

Два и по месеца Новак није био на терену, још од финала Вимблдона, али то се вечерас није приметило у његовој игри. Доминирао је током целог меча, брзо сломио отпор противника коме није дао шансе да запрети. На крају убедљива и брза победа нашег тенисера. Довољан је податак да је Тиафо први поен на Новаков сервис освојио тек на почетку другог сета.

Савршен први сет за нашег аса. На свој сервис није изгубио ниједан поен. Противнику је са друге стране дозволио да освоји само уводни гем. Потом је наш тенисер уз два брејка освојио све гемове и први сет добио са 6:1. Први сет трајао је само 23 минута.

На почетку другог сета Новак је поново одузео сервис ривалу. Потом је дошло до опуштања па је Тијафо стигао до своје прве брејк прилике. Новак се брзо враћа одбија тај напад и потврђује брејк.

Наставо је Ђоковић да тера ривала да се помучи за сваки поен, константно је притискао сервис Тијафоа, ипак Американац из другог покушаја успева да освоји први гем у другом сету.

У наредном гему на сервис ривала Новак је пропустио две брејк прилике, Тијафо се извукао и остао у сету са једним брејком заостатка. 

Ђоковић је котролисао резултат у наставку, у деветом гему поново је притинуо сервис ривала, стигао до две меч лопте искористио је прву и ставио тачку на овај меч - 6:3 у другом сету. Други сет трајао је 50 минута.

Европљани сада воде са 6:4 против Тима Света. 

 

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво