Читај ми!

Новак: Припремам се као да могу у Америку, држите ми палчеве

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић обратио се навијачима на Инстаграму и поручио да се припрема за предстојећи Ју-Ес опен иако не зна да ли ће моћи да игра. Ђоковић jе захвалио навијачима на великој подршци и затражио им да му држе палчеве за последњи гренд слем, за који се припрема као да ће наступити.

Новак према тренутним правилима не може да уђе на територију САД јер није вакцинисан, а једина шанса је да му актуелне власти омогуће изузеће.

"Желим само да искористим прилику да поделим с вама колико ми значи ваша подршка и љубав коју ми шаљете ових дана. Нисам је очекивао у толиком броју и зато је моја захвалност и већа! Стварно од срца велико хвала", написао је Ђоковић на друштвеним мрежама и потом се осврнуо на предстојећи период:

"Велика ми је част што толико људи подржава моју каријеру и жели да ме види поново на теренима широм света. Ја настављам да се припремам и тренирам као да ћу се такмичити док ишчекујем одговор да ли постоји било каква могућност да путујем у Америку. Хвала вам и држите ми палчеве!"

У америчком закону постоји и основа за добијање изузећа, али је велико питање да ли ће Бајденова администрација направити такав потез.

Многе познате личности позвале су председника Сједињених Држава Џоа Бајдена да омогући Ђоковићу улазак у земљу, а међу њима је и братанац некадашњег председника Америке Џона Кенедија.

Последњи гренд слем сезонe, Ју-Ес опен, на програму је од 29. августа до 11. септембра у Њујорку.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи