Читај ми!

Серена Вилијамс: Мотивисана сам да играм на Ју-Ес опену

Повратак тенису после годину дана паузе није резултатски добро прошао за америчку тенисерку Серену Вилијамс, која је синоћ испала у првом колу Вимлбдона после пораза у мечу са Францускињом Хармони Тан (5:7, 6:1, 6:7).

Међутим, Американка је поручила да је спремна да се врати тренинзима у пуној мери и да жели да игра на последњем гренд слему сезоне Ју-Ес опену.

"Ово ме дефинитивно тера да желим да тренирам јер нисам играла лоше и била сам близу. Било који други ривал би ми више одговарао. Рекла сам себи да то могу, само ако хоћеш. Можда сам неке кључне поене могла боље да одиграм", изјавила је велика шампионка.

"Дефинитивно сам мотивисана да се поправим и играм код куће. Посебно у Њујорку и Ју-Ес опену. Тамо сам освојила први гренд слем и увек је посебно за мене да играм тамо", рекла је Вилијамсова.

Освајачица 23 гренд слем трофеја претходни меч одиграла је баш на Вимблдону, али је прошле године предала дуел првог кола Александри Саснович због повреде леве ноге.

За Хармони Тан ово је била прва победа у првом учешћу на Вимблдону и то против седмоструке шампионке турнира у Лондону. Хармони је рекла да је заиста била уплашена кад је видела жреб.

"То је Серена Вилијамс, она је легенда. Питала сам се могу ли уопште да играм. И била бих задовољна да сам освојила који гем. За прво учешће на Вимблдону могу само да кажем - вау. Узбуђена сам. Серена је суперстар, кад сам била мала, гледала сам је много пута на телевизији", изјавила је Хармони Тан.

У другом колу Вимблдона Францускиња ће играти против Саре Сорибес Тормо из Шпаније.  

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво