Читај ми!

Кецмановић против Монфиса у борби за четвртфинале Аустралијан опена

Миомир Кецмановић се бори за пласман у четвртфинале Аустралијан опена, а наредни противник му је искусни Француз Гаел Монфис. Меч се игра на "Џон Кејн арени" око 8.30 часова по средњоевопском времену, а кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Кецмановић у Мелбурну игра најбољи гренд слем турнир у каријери, а у прва три меча изгубио је само један сет.

Ипак, у осмини финала чека га и најозбиљнија препрека - искусни Француз Гаел Монфис, који од почетка године бележи фантастичне резултате у Аустралији.

Прво је освојио први припремни турнир у Аделејду, да би у Мелбурну сва три меча решио у своју корист максималним резултатом.

Кецмановић је требало да игра са Новаком Ђоковићем на отварању турнира, али је укидање визе најбољем тенисеру света Миомиру омогућило да знатно лакшим путем дође до осмине финала.

У првом колу савладан је Салваторе Карусо, који је у жреб ушао уместо Ђоковића, убедљиво 3:0, истим резултатом у другом колу поражен је Томи Пол, да би у трећем колу фаворизовани Лоренцо Сонего узео само сет.

Монфис је био бољи од Аргентинца Корије, Казахстанца Бублика и Чилеанца Гарина - све са максималних 3:0.

У једином досадашњем међусобном дуелу славио је Француз, на свом терену у Паризу прошле године, у неизвесном мечу било је 2:1 за Монфиса.

Меч између Кецмановића и Монфиса игра се на "Џон Кејн арени" око 8.30 часова, а кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се