Читај ми!

Русија у финалу Дејвис купа, Рубљову и Медведеву мање од два сата требало да победе Немачку

Тениска репрезентација Русије пласирала се у финале Дејвис купа, пошто је савладала Немачку са 2:1. Победе за руски тим остварили су Рубљов против Кепфера (6:4, 6:0) и Медведев против Штруфа (6:4, 6:4). У мечу без резултатског значаја, немачки дубл остварио тријумф 2:1.

После две убедљиве победе у сингл конкуренцији, Русија је савладала Немачку 2:1 и тако обезбедила пласман у финале Завршног турнира Дејвис купа.

Изузетно убедљиви били су Андреј Рубљов и Данил Медведев против својих противника и оправдали улогу фаворита, па ће се Руси за трофеј борити против Хрватске, која је у петак била боља од Србије 2:1.

Први на терен дворане у Мадриду изашли су Андреј Рубљов и Доминик Кепфер, а руски тенисер донео је први поен својој репрезентацији за само 50 минута игре - 6:4, 6:0.

Уследио је дуел првих играча две селекције, Данила Медведева и Јан-Ленарда Штруфа, а други тенисер света однео је тријумф 6:4, 6:4, за 66 минута игре и послао Русију у финале такмичења.

Русија је тако стигла недостижну предност, а Немци су ублажили пораз у дуелу дублова - Пуц и Кравиц били су бољи од Хачанова и Карацева 4:6, 6:3, 6:4.

Финални дуел између Русије и Хрватске на програму је у недељу у Мадриду.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво