Читај ми!

Ђоковић: Овакви мечеви много боле, драго ми је што је цела породица била уз мене

Новак Ђоковић је након меча честитао Карацеву на храброј победи. Нагласио је да је имао здравствених проблема претходних дана. Већи део трећег сета је одиграо са вртоглавицом, али то никако не умањује заслужену победу ривала. Радује га што је син Стефан одгледао цео меч и што је имао комплетну породицу на трибинама.

Новак је после велике порбе поражен у полуфиналу Србија опена од Руса Аслана Карацева са 2:1.

"Честитам Карацеву, одиграо је храбро. Свака му част, заслужио је да победи. Било је много успона и падова. Имао сам и здравствених проблема у протекла два дана. То ипак не умањује његове заслуге".

"Нећу се сећати момената са овог меча јер сам изгубио. Био је изврстан меч, али нисам задовољан како сам играо. Био сам близу, али он је сваки пут одиграо феноменално и храбро и то му се исплатило."

"Он је играо брзо, ја сам то очекивао. Догодио се пад концентрације због здравствених разлога. Необично за мене, ја сам увек спреман. Већи део трећег сета играо сам са вртоглавицом, био сам баш лоше", рекао је Ђоковић.

Из ложе га је пратила цела продица, а син Стефан је одгледао цео меч.

"Први пут да је одгледао цео меч. Нисам успео да победим, али ту је била цела породица, родитељи, браћа... Овакви мечеви много боле, али ми је драго што сам имао сву породицу уз мене. Делује да је син уживао, али завршница није била идеална".

Новак није дао конкретан одговор на питање шта му је било потребно да победи вечерас.

"Не знам, можда мало среће у неким тренутцима. Вероватно кад бих анализирао цео меч да бих знао више, овако, све се свело на ударац, два. То је одлучило победника на овом нивоу. То је спорт, некад превагне на вашу страну, некад не. Кад год је одиграо, било је то храбро. Ја сам се борио, али ниво игре са моје стране је био прилично лош. Настављам да радим. Криво ми је што сам изгубио."

"Ролан Гарос је циљ, надам се да ћу успети да вежем неколико мечева до тада. Не знам да ли ћу играти у Београду на другом турниру. Желео бих да играм, потрудићу се да будем ту", закључио је Ђоковић.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво