Читај ми!

Ђоковић: Хвала овом терену, наша љубав се наставља

После освајања нове титуле на Аустралијан опену најбољи тенисер света Новак Ђоковић захавлио се свом тиму на свему што су за њега урадили у претходном периоду, али је и понов изрази љубав према терену и турниру у Мелбурну.

Новак је данас у финалу победио Руса Медведева са убедљивих 7:5, 6:2 и 6:2 и дошао до своје девете титулу у Мелбурну, укупно 18. са гренд-слем турнира.

"Био је ово дуг пут, ролеркорстер у поледњих неколико недеља. Ули, теби посебно хвала. Посветио си ми много времена. Захвалан сам ти, хвала вам свима", рекао је Ђоковић након освајања трофеја.

"После свега, осећања су тренутно помешана. Био је ово успешан турнир, честитке организаторима. Није било лако, било је изазовно на више нивоа, али треба да будете поносни на све што сте урадили. Хвала овом терену, хвала ти ’Род Лејвер Арено’, сваке године те волим све више и више. Љубав се наставља", закључио је Ђоковић.

Он се захвалио Данилу Медведеву на лепим речима, истакавши да је Рус веома близу слем трофеја, а честитао му је на низу од 20 победа који је прекинут управо у финалу.