Читај ми!

Новак: Стојим сам, али пехар припада свима – хвала Богу и анђелима

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић почиње од 15 часова наступ на Завршном турниру у Лондону, али је нашао времена да се захвали свима онима који су му омогућили да и шесту годину заврши као светски "број 1". Ђоковићу је јуче уручен пехар Тениске асоцијације професионалаца (АТП), а данас се обратио пратиоцима на друштвеним мрежама.

Новак је на друштвеним мрежама објавио поруку уз фотографију са пехаром, који је посветио онима који су заслужни за његове успехе.

Изједначио је рекорд Пита Сампраса и на томе се захвалио блиским људима – породици, стручном тиму, навијачима...

Захвалио се и богу јер је, како сам каже, благословен свиме што му се дешава у животу.

"Захвалан сам на великој енергији коју добијам кроз подршку свих вас дуги низ година. Иако сам стојим на овој фотографији, свестан сам да овај пехар припада целој мојој фамилији, тиму и свим људима који верују у мене и подржавају ме. Једно велико хвала Богу и анђелима чуварима на вери, снази, стрпљењу, радости, вољи и вођству кроз живот да доживим овакав благослов", објавио је Новак Ђоковић на свим друштвеним мрежама.

"Веома сам срећан што ово прослављам овде у Лондону. Емоције су ми помешане с обзиром на то да читав свет пролази кроз недаће. Молим се за њихову срећу и здравље."

Он ће наступ на Завршном турниру у Лондону започети од 15 часова, када ће се у првом мечу групе Токио 1970 састати са Дијегом Шварцманом.