Читај ми!

Спектакл у Бечу, Новак за мало бољи од Филипа

Најбољи тенисер Србије и света Новак Ђоковић после велике борбе и сјајног тениса савладао је сународника Филипа Крајиновића са 2:0 (7:6, 6:3) и пласирао се у друго коло турнира у Бечу.

Спектакуларан меч одиграла су два велика пријатеља, представила цео арсенал свог тенисог умећа, а за нијансу је данас бољи и спретнији био Новак.

Први сет први рекет света добио је након преокрета у финишу, с обзиром на то да се суочавао са великим изазовом и предношћу Филипа од 5:3. Међутим, Новак тада (поново) показује да је изузетно добар под притиском, осваја наредна два поена, уводи сет у егал и потом га после такође велике и уједначене борбе добија у тај-брејку са 8:6.

Други сет Ђоковић је отворио на таласу добре игре у финишу претходног, рано дошао до брејка, који му је, испоставиће се касније, и донео кључну предност у другом и последњем сету овог меча.

Но, ни ту Филип није одустајао. Борио се, враћао, претио, али на крају није успео да се и резултатски врати меч, који је завршен у два сета (други је Новак добио са 6:3 уз још један брејк) за укупно два сата изузетно квалитетног тениског програма у престоници Аустрије.

Овде погледајте како се кретао резултат.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво