Читај ми!

Ђоковић и Надал у историјском финалу Ролан Гароса (15.00 РТС 1)

Двојица најбољих тенисера света, Новак Ђоковић и Рафаел Надал, одлучују о титули на турниру Ролан Гарос. По много чему историјско финале игра се у традиционалном термину – од 15 сати уз директан пренос на Првом програму РТС-а. Стрим је на РТС Планети (само за гледаоце из Србије). Ток меча пратите и на нашем порталу.

Први рекет планете Новак Ђоковић је до свог 27. финала на гренд слемовима и петог у Паризу дошао надигравши Стефаноса Циципаса са 6:3, 6:2, 5:7, 4:6, 6:1 после скоро четири сата игре.

Други тенисер света Рафаел Надал убедљиво је надиграо Дијега Шварцмана из Аргентине са 6:3, 6:3, 7:6 (7-0) за своје 13. финале на Отвореном првенству Француске.

Двојица најбољих тенисера света су својим међусобним дуелима исписали богату тениску историју, којој ће данашњим мечом сигурно додати још једно атрактивно поглавље.

Шпанском тенисеру, који је и бранилац прошлогодишње титуле, терен "Филип Шатрије" је један од омиљених, јер је на њему освојио чак 12 титула и многи га сматраjу "краљем шљаке".

На другој страни, Новак Ђоковић га је управо на овом турниру надиграо и то без изгубљеног сета у четвртфиналу 2015. године и у изјавама пре меча је наговестио да ће се присетити тадашње тактике.

Свакако занимљива борба у финалу за пехар Ролан Гароса почиње у 15 часова уз директан пренод на Првом програму РТС-а, а ток меча можете пратити и на нашем порталу.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво