Новак осетио централни терен на Дорћолу, Џумхур му правио друштво

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић одрадио је тренинг на централном терену, на стадиону где ће бити одиграни мечеви Адрија тура од 12. до 14. јуна. Друштво му је правио Дамир Џумхур, први носилац ТСС тура, такмичења које ће да претходи главном догађају за викенд, а на којем ће тенисер из Сарајева покушати да обезбеди место уз Ђоковића, Тима, Зверева, Димитрова и друге.

Радови на трибинама су још у току, али све ће бити спремно за велики спортско-хуманитарни догађај, на којем ће три дана публика моћи да ужива у мајсторским потезима светских асова, али и да ужива у дубл мечевима, егзибиционим дуелима, забавном програму, концертима...

Током дана потврђено је да ће се тенису после три године паузе вратити и Јелена Јанковић, која ће са Новаком играти у миксу против Ненада Зимоњића и Олге Даниловић.

Колико је велико интересовање јавности за Адрија тур сведочи податак и да је данас за свега пар минута распродат још један контигент од 1.000 комплета улазница.

На благајнама Тикет вижна и путем сајта Ticket.rs редови су створени од раних јутарњих сати, а путем сајта је у сваком тренутку од 10.00 било преко 2.000 људи.

За оне који нису успели да обезбеде карту позитивна околност је што ће улаз у комплекс на ТЦ Новак бити бесплатан за све током турнира.

Самим тим, љубитељи спорта моћи ће да осете део атмосфере Адрија тура, да уживају у програмима "тениског села" на Дорћолу по узору на највеће АТП турнире, као и да прате мечеве на великим екранима који ће бити постављени по тениском центру.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара