Јелена Јанковић ce враћа на терен на "Адрија туру" у микс дублу са Новаком Ђоковићем

Први пут после скоро три године паузе, некада најбоља тенисерка света Јелена Јанковић поново ће изаћи на терен и обрадовати све љубитеље спорта, и то у егзибиционом дублу на "Адрија туру". Популарна Џеј Џеј биће део хуманитарног турнира који организује Новак Ђоковић, и то на централном стадиону, у петак, 12. јуна, у поподневним сатима.

Јелена и Новак ће се заједно наћи на терену, уз Олгу Даниловић, нашу најбољу младу тенисерку, Ненада Зимоњића, једног од најуспешнијих дубл играча у историји тениса, али друштво ће им правити бројни други гости изненађења. Биће то прави спектакл по укусу публике, како оне која ће обезбедити место на трибинама, тако и за све поред малих екрана.

Претходно ће гледаоци моћи да уживају и у женском финалу ТСС тура, који претходи "Адрија туру", након чега следи мушко финале, одакле победник добија место на турниру за викенд уз Ђоковића, Тима, Зверева, Димитрова и остале.

"Драго ми је што ћу се на Новаков позив придружити овом дивном тениском догађају какав је наш Београд заслужио. Реч је о сјајној Новаковој идеји коју је спровео у дело на радост тениске публике. Што се тиче нашег дубла, егзибиционог меча који ћемо одиграти 12. јуна, мислим да ће публика уживати.

Заиста једва чекам да заиграмо заједно, биће то спектакл. Срећна сам што играмо пред домаћом публиком, у нашем Београду. Ја сам последњи пут на терен изашла септембра 2017. Видимо се ускоро", рекла је Јанковићева.

Први рекет АТП листе Новак Ђоковић задовољан је Јелениним доласком, али и целокупном организацијом "Адрија тура", што је догађај о којем прича цео спортски свет.

"Могу са великим задовољством да најавим долазак Јелене Јанковић, која се на овај начин враћа тенису после дуго времена. Јако ми је драго што ћу је видети на 'Адрија туру' и што ћемо заједно бити део турнира.

Церемонија отварања је у петак, тада ћемо одиграти микс дубл, највероватније у 16.00. Јелена и ја бисмо били с једне стране мреже, а преко пута Ненад и Олга. Потом следи музички програм и друге занимљивости које спремамо. Биће много забаве, лепе и пријатне атмосфере, тако да позивам све да дођу и тог првог дана, који ће бити изузетан", каже Ђоковић.

Други контингент од 1.000 улазница се пушта данас у подне, на продајним местима Тикет вижна и путек сајта tickets.rs.

"Био сам пресрећан када сам видео да се први сет од 1.000 карата продао за свега седам минута, и што влада толика потражња за улазницама. Због свега тога озбиљно разматрамо да ли можемо да додамо још две или три хиљаде места на стадиону, како бисмо пружили могућност да још људи буде у прилици да дође на стадион.

С друге стране, имаћемо и турнирско село у ТЦ 'Новак', сви који не буду набавили карте моћи ће да уђу у комплекс бесплатно, да уживају у музичком програму, гледају мечеве преко видео-бима и да осете део атмосфере", рекао је најбољи тенисер планете.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво