Читај ми!

Олга Даниловић: Драга победа за Србију, ми смо земља спорта

Млада тенисерка Олга Даниловић савладала је Летонку Анастасију Севастову 15. на ВТА листи са 6:2, 6:4. Велики подвиг и први бод за Србију у мини плеј-офу за попуну Светске групе Фед купа Олга је прокоментарисала да није био лак меч и да је дала све од себе.

Млада седамнаестогодишња тенисерка која је девета јуниорка света и 304. на ВТА листи рекла је да је одиграла врхунски меч свесна да једино тако могла да савлада знатно искуснију противницу.

"Резултат не говори онако како је било. Врхунски меч сам одиграла, знала сам да без највишег нивоа своје игре, против ње немам шта да тражим на терену. Од почетка до краја сам била потпуно концентрисана и гледала само у себе, осећала сам да могу да победим и ниједног тренутка нисам себе спутавала или превише размишљала јер, што више имам емоција у глави и што више емоција показујем, то је лошије по мене", рекла је Олга.

"Са тимом сам синоћ (петак) причала о свему, одлично смо се спремили пред меч и све је било онако како сам ја замислила у глави. Изузетно ми је драго због ове победе јер је била за Србију, што ми је био додатни мотив јер стварно желим да покажем шта знам и одакле долазим, ми смо земља спорта", закључила је маестрална Даниловићева.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара