Читај ми!

Виктор заустављен у другом колу

Српски тенисер Виктор Троицки заустављен је у другом колу Аустралијан опена јер је поражен од Аустралијанца Ника Кирјоса са 3:0. У наредном колу, Кирјос ће се срести са Жо-Вилфредом Цонгом.

Наш тенисер у овом мечу није успео да понови драматичне обрте које је приредио у првом колу, али је опет одиграо добар меч иако није успео да надигра домаћег тенисера.

Виктор Троицки је у меч ушао самоуверено и у равноправном дуелу са Ником Кирјосом одржавао резултатску равнотежу до самог краја првог сета, када домаћи тенисер успева да начини брејк за 7:5 и вођство од 1:0.

У наставку Виктор не успева да се врати у меч и Кирјос осваја и други сет са 6:4 за убедљивих 2:0, али у трећи сет Троицки улази самоувереније и успева да одржи равнотежу до самог финиша.

На самом крају, сет је ушао у тај-брејк, који је одлучио и сет и меч јер га је Кирјос убедљиво добио са 7:2.

У борби за осмину финала, 17. тенисер света играће против Француза Жо-Вилфреда Цонге, који је био бољи од Канађанина Дениса Шаповалова – 3:6, 6:3, 1:6, 7:6 (7:4), 7:5.

Виктора Троицког сутра очекује наступ у дублу, са Румуном Маријушом Копилом играће против индијско-америчке комбинације Дивиј Шаран и Рајев Рам.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво