Читај ми!

Заблистао чим је стигао - Лука Вилдоза МВП АБА лиге за октобар

Кошаркаш Црвене звезде Лука Вилдоза најкориснији је играч АБА лиге у октобру.

Аргентински плејмејкер Лука Вилдоза стигао је у Црвену звезду средином октобра, а две одигране утакмице биле су му довољне да постане МВП месеца октобра у АБА лиги.

Вилдоза је просечно постизао 16,5 поена и имао шест асистенција, 1,5 скокова и 2,5 украдених лопти по мечу, уз индекс корисности 24,5.

Аргентинац је убацио 14 поена против ФМП-а у "Пиониру" и 19 против Игокее у Александровцу.

Црвена звезда је у октобру забележила четири победе у АБА лиге, а поред Партизана једини је непоражени тим у регионалном такмичењу.

"Не могу да обећам да ћу играти целе сезоне као у претходних неколико утакмица, али оно што могу да вам обећам је да ћу дати све од себе на сваком мечу. Наставићу да се борим и да радим све што могу да помогнем свом тиму да победи", рекао је Вилдоза за званични сајт АБА лиге.

Аргентински кошаркаш сматра да је АБА лига јако такмичење.

"Иако сам одиграо само два меча у регионалном такмичењу, утисак је да је лига веома, веома тешка, посебно када играте на гостовањима", рекао је Вилдоза.

Аргентинац је истакао да ће се Црвена звезда борити за титулу у АБА лиги.

"Имамо јак тим, који ће се сигурно борити за врх. Ове сезоне нисмо изгубили ниједан меч у АБА лиги. Ако наставимо да радимо на начина на који смо радили у последњем периоду, можемо да будемо заиста јак тим. Верујемо да заједно можемо да освојимо још једну титулу у регионалном такмичењу", закључио је Вилдоза.

недеља, 16. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије