Читај ми!

Обрадовић пред старт АБА лиге у Загребу: Имамо проблема, пред утакмицу одлука ко ће бити у тиму

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић каже уочи сутрашње утакмице против Цибоне да црно-бели у АБА лигу улазе са највећим могућим амбицијама, али да још увек не зна у каквом саставу ће Партизан играти у Загребу.

Црно-бели на старту нове сезоне у регионалном такмичењу гостују у недељу од 17 сати у Загребу.

"Пробаћемо у овом тренутку да одиграмо што је најбоље могуће. Ми ћемо свакој утакмици да приступимо максимално озбиљно и са озбиљним начином припреме, јер поштујемо сваког противника. Веома је важно што је прва утакмица и што ће овај меч доста људи да гледа", истакао је Обрадовић за клупски сајт.

Истакао је да не зна у којем саставу ће Партизан бити. "Имамо неке проблеме и одлучићемо пред утакмицу ко ће да буде у тиму", изјавио је Обрадовић.

Нови капитен црно-белих Кевин Пантер рекао је да очекује много успеха, али да екипа иде утакмицу по утакмицу.

"Почињемо на гостовању и биће сигурно тешко. Без обзира на противника, желимо да започнемо сезону на најбољи могући начин. Припреме су коначно готове и сви се радујемо почетку", поручио је Пантер.

Партизан је раније данас представио дресове за наредну сезону, а најтрофејнији домаћи кошаркашки клуб и компанија "Mozzart" потписали су уговор о генералном спонзорству у наредних годину дана.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво