Читај ми!

Компанија "Mozzart" нови генерални спонзор КК Партизан

Компанија "Mozzart" нови је генерални и насловни спонзор Кошаркашког клуба Партизан, па ће клуб из Хумске од данас званично носити име "Партизан Mozzart Bet".

Најтрофејнији домаћи кошаркашки клуб и компанија "Mozzart", која се бави приређивању игара на срећу, потписали су уговор о генералном спонзорству у наредних годину дана.

Потписивању уговора присуствовали су председник КК Партизан Остоја Мијаиловић и генерални директор компаније "Mozzart" Слободан Продановић, а црно-бели су представили и дрес за предстојећу сезону.

"После Чачанина на клупи и фотељи имате још једног партнера из Чачка и то насловног. Ово је наставак сарадње са Партизаном и насловно спонзорство је врхунац у подржавању једног спортског колектива. Очекујемо врхунске резултате и радујемо се новим успесима" истакао је Продановић.

Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић захвалио је компанији "Mozzart", која је, како каже, друштвено одговорна од првог тренутка свог постојања и која је доста уложила у српски спорт.

"Желим да им се захвалим што су препознали да је КК Партизан добар бренд за улагање. Ово је највећи појединачни уговор који је икада потписан и радујемо се даљој заједничкој сарадњи", истакао је Мијаиловић.

Нагласио је да је Партизан овог лета продао рекордан број сезонских карата.

"Продали смо 11.000 сезонских карата. Биће само једна навијачка група на југу, купили су 1.600 карата. Хвала људима што су купили сезонске карте, јер ниједна бесплатна карта за предстојећу сезону није издата", закључио је Мијаиловић.

Кошаркаши Партизана сутра отварају сезону у АБА лиги у дуелу са Цибоном, док ће прво коло Евролиге играти у петак 7. октобра са Албом у Берлину.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво