Читај ми!

Ивана Раца: Нисмо биле довољно фокусиране на мечу са САД

Кошаркашица Србије Ивана Раца изјавила је да наш национални тим није био довољно фокусиран у јутрошњем поразу од селекције САД резултатом 88:55 на мечу четвртфинала Светског првенства у Сиднеју.

Ивана Раца је имала добар утисак у дуелу са Американкама и била међу најефикаснијим играчицама српског тима са девет поена и седам скокова, а после меча је укратко анализирала игру тима.

"Мислим да смо добро почеле против САД. Пратиле смо наш план утакмице током прве четвртине. Али у преостале три нисмо обавиле наш посао на најбољи могући начин. Нисмо слушале шта наш тренер каже. Нисмо биле довољно фокусиране, онолико колико би требало да будемо и дозволиле смо им да се одлепе већ у другој четвртини", изјавила је Раца, пренео је званични сајт Кошаркашког савеза Србије (КСС).

Она је истакла да је много научила на СП у Сиднеју.

"Ово је велика школа за нас млађе играчице, посебно за мене јер ми је ово прво велико такмичење. Одавде носим утисак да у свакој утакмици мораш да даш све од себе, да увек будеш на сто посто својих могућности, да будеш стрпљив. И да увек слушамо нашег тренера, јер она је увек у праву", истакла је Раца.