Читај ми!

Радоњић: Број слободних бацања ривала ми "боде очи"

После пораза у Љубљани, тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић честитао је Цедевита Олимпији и истакао да није задовољан игром свог тима. Констатовао је да су супарници имали неупоредиво више слободних бацања што је битно утицало на исход меча.

Кошаркаше Црвене звезде победила је у Љубљани  екипа Цедевита Олимпије са 88:80 након продужетка, чиме ће одлука у полуфиналној серији плеј-офа регионалне лиге бити донета након мајсторице у Београду.

"Заслужена победа Цедевита Олимпије, а ми се одмах окрећемо мајсторици, где је, наравно, циљ победа", изјавио је тренер тренер Радоњић.

У најдраматичнијој утакмици ове сезоне у регионалној лиги, црвено-бели су се изборили за продужетак након мајсторије Луке Митровића који је промашај Ивановића за три поена вратио у кош уз фаул, чиме се резултатом 76:76 ушло у продужетак у коме црвено-бели нису имали ни снаге ни умећа да дођу до великог преокрета, а тренер Радоњић није био задовољан игром тима.

"Нисам задовољан како смо одиграли, дозволили смо ривалу да неметне игру са много енергије и транзиције, доста грешака смо направили у нападу. Ривал је био агресивнији и чвршћи у одбрани. Оно што ми боде очи је велики број слободних бацања које је извела Цедевита Олимпија (42, док је Звезда извела 15). Не сећам се да су нам се такве ствари дешавале у Евролиги, где смо играли далеко агресивније", изјавио је Радоњић.

Одлучујућа утакмица за пласман у финале играће се у Хали "Александар Николић", а термин те утакмице биће накнадно објављен.  

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи