Јокићу је од рекорда и плеј-офа важније што је постао стриц

Никола Јокић у ноћи између четвртка и петка одвео је Денвер у плеј-оф, постао је нови рекордер НБА лиге, али је њему важније што је постао стриц – његов рођени брат добио је ћерку.

"Хвала на честиткама, мислим да је то важније – да се породица шира, да се увећава и да се множи", рекао је Јокић у разговору са нашим Александром Жигићем.

Јокић је упркос повреди главе водио Нагетсе до победе над Мемфисом 122:109 којом је обезбеђен директан пласман у плеј-оф.

Никола је поново одиграо маестрално и за 35 минута на паркету постигао 35 поена (16/24 из игре), имао 16 скокова и шест асистенција. Поред тога забележио је чак четири украдене лопте и једну блокаду.

"Сјајна утакмица за нас, остварили смо пласман у плеј-оф и ове године, четврти пут узастопце. Победили смо екипу која је три пута била боља од нас. Јесте да им фали неколико играча, али фали и нама што увек кажем, тако да не обраћам пажњу ко не игра, већ ко игра", закључио је Јокић за РТС.

Нестварну сезону крунисао је новим рекордом, пошто је постао први играч у историји најјаче лиге света који је у регуларном делу имао најмање 2.000 поена, 1.000 скокова и 500 асистенција.

По изласку из игре добио је велике овације од навијача у "Бол арени" који су узвикивали "МВП".

среда, 08. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара