Читај ми!

Јокић потписује уговор од 241.000.000 долара и постаје најплаћенији играч свих времена

Најбољи српски кошаркаш, актуелни МВП у најјачој лиги света и човек који би поново могао да буде изабран за најкориснијег у НБА, ускоро ће постати и најплаћенији. Никола Јокић требало би на крају сезоне да потпише нови уговор са Денвер нагетсима по којем неће бити најплаћенији само у овом тренутку већ и у историји кошарке, преносе амерички медији.

Јокић игра невероватну сезону и поново је главни фаворит да буде МВП, а на његовим крилима "грумење" сигурним кораком иде ка плеј-офу.

Момак из Сомбора просечно бележи 25,4 поена, 13,8 скокова и скоро осам асистенција по утакмици што ће, у складу са тренутном ситуацијом у клубу, дебело наплатити на лето.

Новинар И-Ес-Пи-Ена (ESPN) Боби Маркс још прошле сезоне је предвидео да ће у селери кепу Денвера бити простора за супермаксимални уговор за Србина.

Амерички медији потврдили су да ће се Јокић поново обавезати на петогодишњу верност франшизи из Колорада, што ће му донети епитет најплаћенијег кошаркаша свих времена. Уговор ће бити потписан на пет година и износиће 241.000.000 долара.

Ову информацију потврдио је и његов менаџер Мишко Ражнатовић, говорећи у подкасту Basketnews.

"По нашим очекивањима, требало би да буде потписан овог лета. Продужење максималног износа, оно што је очигледно заслужио", истакао је Ражнатовић.

Никола је тренутно на уговору који је потисао 2018. године вредном 148.000.000 америчких долара. Тај уговор истиче 2023, када ће нови ступити на снагу.

У овом моменту најплаћенији играч је Јанис Адетокунбо, који од Милвоки бакса за пет сезона добија 228,2 милиона долара. Следе Расел Вестбрук (Лејкерси) са 206,7 милиона, Руди Гобер (Јута) са 205 милиона и Стеф Кари (Голден Стејт) са 201,1 милион долара.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво