Читај ми!

Индијана надиграла Ратнике у продужетку упркос одличном Карију, Бјелица солидан

Стеф Кари је наставио серију одличних игара али то није помогло Голден стејту да избегне пораз од Индијане са 117:121 у драматигној завршници продужетка меча. И Неманја Бјелица је имао солчодан учинак ико је кратко боравио у игри.

Тим Голден стејта је добро ушао у меч на свом терену и повео у мечу али су гости успели да узврате и развију врло равноправан дуел начинивши преокрет за изједначење у трећој четвртини.

Финална четвртина је завршена нерешеним резултатом па се ушло у продужетак у коме су гости изборили одлучујућу предност за коначну победу.

Одлична тимска игра Индијане успела је да анулира сјајан учинак Стефа Карија који је био незадржив и у овом мечу који је завршио као најефикаснији играч са 39 постигнутих поена уз 5 скокова и 8 асистенција, а следећи на листи стрелаца у тиму Кевон Луни и Клеј Томпсон су имали 13 и 12 поена.

Наш интернационалац Немања Бјелица је у игри био само 14 минута али је постигао 8 поена уз 6 скокова и 2 асистенције.

На другој страни у тиму Индијане чак седам играча је имало двоцифрен шутерски учинак а предодио их је Крис Дуарте са 27 поена уз 7 скокова и 3 асистенције, а одлично су га пратили Холидеј и Џејксон са 16 и 15 поена.

На гостујућим теренима синоћ су победе славили и Финикс над Даласом са 109:101 упркос новој одличној игри Луке Дончића, као и Њу Орлеанс над Њујорком са 102:91 у Медисон Сквер Гардену.

Утакмице НБА лиге:

Далас - Финикс 101:109

Њујорк - Њу Орлеанс 91:102

Голден Стејт - Индијана 117:121 после продужетка

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво