Читај ми!

Давидовац: Драго ми је што сам се вратио против Будућности

Кошаркаш Црвене звезде Дејан Давидовац био је презадовољан својим успешним повратком на терен баш у дерби мечу са Будућношћу а у изјавама после меча је посебно истакао значај подршке публике на оваквим мечевима.

Црвена звезда је у дербију другог кола АБА лиге победили Будућност са 71:63 на домаћем паркету, а у тиму је после дуже паузе поново заиграо Дејан Давидовац.
"Драго ми је да сам се вратио и што се то десило у оваквој једној утакмици против Будућности," изјавио је Давидовац.

Давидовац је синоћ у победи Звезде против Подгоричана са 71:63 одиграо први меч у сезони и уписао девет поена.

"Добро сам, после те паузе коју сам имао због повреде, ово ми је прва званична утакмица у сезони. Драго ми је да сам се вратио и што се то десило у оваквој једној утакмици и наравно што смо ми победили", рекао је Давидовац новинарима после утакмице.

Давидовац је прокоментарисао и колико је била битна подршка са трибина.

"Свакако да нам много значи, спомињали смо то много пута, није само фраза него је стварно тако. После дужег времена су трибине мало пуније и надам се да ће бити тако и у наставку".

Звезда такмичење у новој сезони наставља дуелом против Макбија у Евролиги, а после тога чека је гостовање Игокеи у АБА лиги.

"Добро, навикли смо да имамо тежак распоред. Има ту доста играча који су већ играли Евролигу и играли у Звезди. Знају како то функционише. Наравно да није лако, спремићемо се и даћемо све од себе да покушамо да победимо", закључио је Давидовац.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи