Читај ми!

Теодосић: Морамо да поправимо приступ

Kапитен кошаркаша Србије Милош Теодосић изјавио је да је тим у мечу против Филипина у неким тренуцима играо опуштено и неодговорно.

Србија је после драматичне завршнице победила Филипине са 83:76, у другом мечу олимпијских квалификација у Београду.

"У неким тренуцима смо се опустили. Играли смо неодговорно и опуштено, на крају смо имали неизвесну завршницу. То не смемо да дозвољавамо, ово није начин на који треба да играмо", рекао је Теодосић новинарима после меча.

Србија је вечерас играла без поврђених Немање Бјелице и Николе Kалинића, а повредио се и Стефан Јовић.

"Сигурно да утиче. Ето сада и Јовке. Надам се да је све добро, али није деловало тако. Ево да кажем одмах, више бих волео да смо изгубили ову утакмицу него да смо изгубили Јовкета", рекао је Теодосић.

Наредни противник биће у полуфиналу поражени из меча Италија – Порторико.

"Морамо да поправимо приступ, јер овако не можемо да играмо. Није битно ко је противник, не зависи исход од њих, него искључиво од нас. Ако будемо играли како умемо, победа неће изостати", закључио је Теодосић.

Бобан Марјановић истиче да је најважније да је победа уписана.

"Сви играју баскет, сви желе на Олимпијске игре. Нама је фалило наших играча, који су били одсутни због ситних повреда, који су хтели да залече те повреде како би играли полуфинале и финале. Успели смо да изгурамо ову победу, то је важно. Идемо даље. Сваки противник је тежак", рекао је Марјановић.