Читај ми!

Радоњић: Лоша одбрана и проценат шута; Бајић: Феноменална утакмица

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић оценио је вечерас да је његова екипа на данашњој утакмици била у потпуности ван ритма, као и да је узрок пораза лоша игра у одбрани. Тренер Игокее Драган Бајић истакао је да је његова екипа одигала “феноменалну утакмицу“.

Звезда је изгубила од Игокее 68:81 у другом мечу полуфинала плеј-офа АБА лиге.

"Играли смо лоше у одбрани. У нападу смо на почетку створили неколико добрих ситуација за шут, али нисмо погађали. Игокеа је стекла предност и то је касније узроковало да игра не буде онаква какву смо желели", рекао је Радоњић за телевизију Арена спорт.

"У наставку је енергија била боља, али нисмо играли одбрану као што смо желели. Имали смо лош проценат шута за три... Наравно да ћемо за мајсторицу направити припрему и учинити све да будемо бољи од Игокее", додао је Радоњић.

Тренер Игокее Драган Бајић истакао је да је његов тим одиграо "феноменалну утакмицу" током свих 40 минута, а посебно је истакао игру у одбрани.

"Као што сам рекао у најави, мислим да морамо да играмо 40 минута, да нам се не понове две утакмице из Београда када 35 минута играмо добро, а онда паднемо. Морам да напоменем дефанзивну игру свог тима, где смо Лојда, Волдена и остале опасне играче под кошем зауставили. Спустити Звезду на 68 поена, то је сјајна ствар", рекао је Бајић.

Он је истакао да његов тим на мајсторицу у Београд путује растерећено, пун самопоуздања, али са жељом да победи и избори финале.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво