Читај ми!

Славља Бостона и Голден стејта на гостовањима, Кари наставио сјајну серију

Кошаркаши Бостона надиграли су ЛА Лејкерсе са 121:113, а Голден Стејт био убедљив над Кливлендом са 119:101 уз још једну одличну партију Стефа Карија који је меч завршио као најефикаснији играч.

Иако Стефу Карију синоћ није најбоље ишао шут за три поена, јер је промашио чак девет покушаја, одлично је предводио свој тим и успео меч да заврши са 33 постигнута поена уз 4 скока и 5 асистенција.

Кари је тако дошао до дветог меча у низу на коме је имао више од 30 погодака, а одлично су га пратили Вигинс са 23 и Хуан Тоскано-Андерсон са 20 посригнутих поена.

На другој страни Колин Секстон је био Најефикаснији у пораженом тиму са 30 поена, а Даријус Гарланд је додао 20 поена но то није било довољно да се "Ратници" зауставе.

Кливленд је добро ушао у меч и чак повео у првој четвртини али је онда Кари повео тим у победоносни поход и потом није било неизвесности о победнику, па је Голден стејт дошао до 11. узастопне победе у међусобним дуелима.

На гостовању је славио и Бостон надигравши Лејкерсе са 121:113, а предбодио их је Џејлен Браун коме су недостајала само два поена за рекорд каријере.

Браун је меч завршио са чак 40 постигнутих поена уз девет скокова и три асистенције.

Уз њега најефикаснији су били Смарт и Причард са по 15 постигнутих поена.

На гостовању је славио и Милвоки над Атлантом са 129:109 иако је Богдан Богдановић одиграо још један одличан меч и био најефикаснији играч са 28 постигнутих поена уз шест скокова и седам асистенција.

Резултати синоћних мечева НБА лиге:

Атланта - Милвоки 109:120
Кливленд - Голден Стејт 101:119
ЛА Лејкерс - Бостон 113:121
Финикс - Сакраменто 122:114

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи