Читај ми!

Одлични Богдановић није успео да заустави Милвоки

Иако је Богдан Богдановић наставио серију сјајних игара и био најефикаснији играч на мечу, кошаркаши Атланте су претрпели нови пораз од Милвокија са 109:120 на свом тререну.

Богдановић је меч завршио са 28 постигнутих поена уз шест скокова и седам асистенција, а убацио је чак шест тројки, али није имао добру подршку од остатка тима па су претрпели седми узастопни пораз у дуелима са Милвокијем.

Некадашњег аса Партизана пратили су Соломон Хила који је имао 18 поена из шест тројки од осам покушаја Клинт Капела је уз 16 поена имао и 16 ухваћених лопти. Тре Јанг је меч завршио са 15 постигнутих поена што је за њега скроман учинак.

На другој страни у победничком тиму Милвокија ни Јанис Адетокунбо није имао уобичајену улогу али је у тиму чак седам играча имало двоцифрен шутерски учинак.

Предводили су их Холидеј са 23 постигнута поена и Лопез који је имао двоструки двоцифрен учинак са 19 поена уз 12 скокова. Адетокунбо је меч завршио са 15 поена уз 5 скокова и 2 асистенвије.

Гости су тимском игром од почетка до краја меча имали и контролисали предност. Посебно добро одиграли су завршнице друге и треће четвртине, , па није било дилеме о победнику.

Милвоки је тренутно на трећем месту са три победе мање од лидера Источне конференције Филаделфије, а Атланта је четврта.

На гостујућим теренима победе су славили Голден Стејт над Кливлендом са 119:101 и Бостон над ЛА Лејкерсима са 121:113, а Финикс је на свом терену надиграо Сакраменто са 122:114.

Резултати синоћних мечева НБА лиге:

Атланта - Милвоки 109:120
Кливленд - Голден Стејт 101:119
ЛА Лејкерс - Бостон 113:121
Финикс - Сакраменто 122:114

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво