Јокић за РТС: Стеф је погодио више тројки него наш тим, нисмо имали решење за њега

Најбољи српски кошаркаш Никола Јокић пружио је још једну одличну партију у НБА лиги, али она није била довољна да се избегне пораз од Голден стејт вориорса. Нагетси су поражени од "ратника" резултатом 116:107, тако доживели други узастопни пораз, а Јокић је после меча у разговору за РТС истакао да екипа мора много боље.

Јокић је увеличао историјску партију Стефа Карија, који је са 53 поена предводио Голден стејт и постао најбољи стрелац у историји франшизе.

"Лоша утакмица за нас. Морамо много боље ако желимо нешто да направимо у плеј-офу. Морамо много боље да играмо", рекао је Јокић у разговору са нашим Александром Жигићем.

"Изгубљене лопте су биле велики проблем, као што су биле и у претпрошлој утакмици. Дали смо им превише шанси да играју нападе, нисмо шутирали добро. Они су дали 18 тројки, ми осам... Стеф је дао више тројки него ми, постигао је 53 поена и нисмо имали решења за њега."

Никола истиче да је, од позиције на старту плеј-офа, битнија форма и квалитет игре.

"Важније је да играмо добро, да имамо добар 'моментум'. Имаћемо стварно тежак месец и веома јаке противнике. Нормално, волели бисмо да имамо предност домаћег терена ако можемо, али то нам неће ништа значити ако будемо играли лоше. Можда је битније да играмо боље, да знамо своје улоге и једноставно будемо одлучнији."

Прва у низу тешких утакмица биће она са Мајами хитом, који је недавно појачао српски репрезентативац Немања Бјелица.

"Долази нам Мајами са Бјелицом и Драгићем. Увек су незгодни, екипа која се увек бори и не предаје се. Разноврсни су, имају много нападачких опција. Јаки су одбрамбено и биће стварно добар тест за нас, да видимо шта можемо", закључио је Јокић за РТС.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво