Читај ми!

Јокић за РТС: Наш тип кошарке је мало другачији, Гордон зна зашто је дошао

Најбољи српски кошаркаш Никола Јокић био је презадовољан после победе свог Денвера над Атлантом, а после меча је за РТС говорио и појачањима које су Нагетси довели током прелазног рока. У Денвер су стигли Џавал Мекги и Ерон Гордон, који је већ забележио деби.

Јокић је умало остварио трипл-дабл против Атланте за коју је наступио и Богдан Богдановић, а франшиза из Колорада је тријумфовала 126:102.

"Добра утакмица за нас. Да може сваки пут да буде овако, било би веома добро. Цела екипа је играла сјајно, сви су играли несебично и лопта је кружила, тако да је много лакше када играмо на тај начин, него када смо себичнији", почео је Јокић разговор са нашим Александром Жигићем.

Момак из Сомбора се потом осврнуо на нове играче, посебно Гордона који је стигао из Орланда.

"Ерон Гордон је дошао, Џавал је дошао, Кларк такође... Гордон је играо заиста феноменално, момак је прихватио улогу и зна зашто је дошао. Надамо се да ће наставити са таквим приступом, мислим да је то најбитније. Даћеш некад пет-шест поена и мораћеш да чуваш противничког најбољег играча, некада ћеш дати 25 поена... Наш тип кошарке је мало другачији", закључио је Јокић.

петак, 29. март 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво