Читај ми!

Богдан сведочио како Јокићев Денвер уништава Атланту

Ноћ у НБА лиги обележила је убедљива победа Денвег нагетса над екипом Атланте (126:102), у утакмици у којој су се састали двојица српских репрезентативаца – Никола Јокић и Богдан Богдановић. Јокић је био успешнији и поново му је мало недостајало да упише трипл-дабл.

Момак из Сомбора је био један од предводника свог тима, иако је на терену провео тек нешто више од 28 минута.

За то време је убацио 16 поена (7/12 из игре), уз 10 скокова, осам асистенција, две блокаде, једне украдене лопте – и све то без иједне изгубљене.

Јокић није био најефикаснији у редовима "грумења", поен више имао је Џамал Мари, а поен мање Мајкл Портер јуниор, који је такође ухватио 10 лопти.

Неке од Николиних асистенција ишле су за Ерона Гордона, пошто је некадашњи члан Орландо меџика дебитовао у новом тиму са 13 поена и по два скока и асистенције.

Денвер је био у заостатку након прве четвртине, али је већ до полувремена имао двоцифрену предност. Играчи Мајка Мелоуна су у трећој деоници сломили отпор ривала и рутински привели меч крају.

Код Хокса је наступио Богдан Богдановић и забележио девет поена, уз слаб проценат шута из игре. Некадашњи играч Сакрамента је погодио четири шута из девет покушаја, док је најбољи код гостију био Тре Јанг са 21 поеном.

Нагетси су остали на петом месту Западне конференције са 28 победа и 18 пораза, док је Атланта шеста на Истоку са скором 23-23.

У осталим утакмицама, Портланд је са 122:117 савладао Торонто, док су Лејкерси били бољи од Орланда – 96:93.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво