Читај ми!

Јовановић пред Партизан: Надамо се најповољнијем исходу

Тренер кошаркаша Цибоне Владимир Јовановић рекао је да од свог тима очекује да одигра добру утакмицу на гостовању Партизану у 20. колу АБА лиге. Меч између кошаркаша Партизана и Цибоне игра се у суботу од 19 сати у Београду у хали "Ранко Жеравица".

Током викенда пред кошаркашима Цимоне су два меча на гостовањима, прво у суботу против Партизана у Београду, а одакле ће одмах наставити за Осијек где их у недељу очекује друга утакмица.

"Крећемо на кратку турнеју, где прво играмо абалигашку утакмицу Партизаном, па одмах сутрадан против Осијека у гостима. Две захтевне и незгодне утакмице. Нама је свака важна. Спремамо се добро и надам се да ћемо поред свих проблема које тренутно имамо направити све да одиграмо добру утакмицу. Надамо се наравно најповољнијем исходу", рекао је Јовановић за клупски сајт.

У Цибони су најавили да ће на педстојећим утакмицама у тиму дебитовати и два нова уграча. У тим се враћа 19-годишњи Лукша Буљевић, који је био на позајмици у Дубрави, а очекије се да ће дебитовати и ново појачање Јаков Мустафић.

И капитен Цибоне Роко Пркачин је истакао да очекује тежак меч против црно-белих нахваливши супарнике.

"Партизан је квалитетна екипа и неће бити лако. Искрено, мислим да имамо шансе за победу, јер ниједна екипа није непобедива. Они су изгубили од Задра и Трента и биће мотивисани, али и ми смо такође баш мотивисани, јер се нисмо показали у ове две утакмице против Сплита. Желимо то да исправимо", рекао је Пркачин .

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво