Читај ми!

Милојевић: Урадили смо оно због чега смо дошлу; Радуљица: Честитам целом тиму

Дејан Милојевић заменио је Кокошкова на клупи Србије на овом мечу и одрадио посао. Победом против Грузије Србија је обезбедила пласман на Европско првенство. Милојевић је после меча констатовао да је екипа одрадила оно због чега је дошла у Тбилиси. Капитен Радиљица је честитао целој екипи и стручном штабу на оствареном успеху.

Србија је савладала Грузију са 92:66 у претпоследњем мечу квалификација за Европско првенство. Следи недељни дуел против Швајцарске који ће се играти за престиж.

"Урадили смо оно због чега смо дошли овде. Победили смо и квалификовали се на Европско првенство. Желим да честитам целом тиму, одбрана је била одлична током читаве утакмице и то је био кључ победе."

"У првом полувремену нисмо погодили неке отворене шутеве, а када смо их у другом полувремену погодили, направили смо разлику коју Грузија није могла да стигне. Окрећемо се наредној утакмици са жељом да победимо против Швајцарске", изјавио је Дејан Милојевић.

"Одлична игра целог тима. Имали смо неке играче којима је ово први наступ у сениорској репрезентацији. Честитам им на приказаној игри и ономе што су показали вечерас."

"Такође, честитам целом тиму на томе што смо успешно обавили све задатке које је стручни штаб поставио пред нас, то је разлог што смо добили утакмицу. У првој четвртини, заправо првом полувремену, утакмица је била изједначена јер нисмо успели да погодимо пуно шутева из даљине."

"У другом полувремену, када смо почели да погађамо и да играмо бољу одбрану од „пик енд рола", то нас је одвело до победе која је веома важна. Још једном, честитам стручном штабу и мојим саиграчима", рекао је капитен Мирослав Радуљица.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво