Читај ми!

Лучић блиста под Тринкијеријем, Олимпијакос бољи од Олимпије

Кошаркаши минхенског Бајерна и Олимпијакоса победили су у првим утакмицама трећег кола Евролиге. Бајерн је као гост савладао Макаби у Тел Авиву резултатом 85:82, док је Олимпијакос на свом паркету био бољи од Олимпије из Милана – 86:75.

Бајерн је наставио да подиже форму и од доласка Андрее Тринкијерија игра све боље, па је уписао и другу узастопну победу.

Баварци су меч решили почетком последње четвртине, када су се одлепили на 10 разлике и стечену предност успели да сачувају до краја.

Најефикаснији у победничком тиму био је српски репрезентативац Владимир Лучић, који је за 28 минута на терену постигао 26 поена (3-3 за два, 4-5 за три), уз три скока и две украдене лопте.

Зипсер се зауставио на 16, Рејнолдс на 14, а Болдвин на 13 поена.

Код домаћина Скоти Вилбекин је убацио 27 поена и поделио седам асистенција, а Анте Жижић уз 19 поена ухватио шест лопти.

Бајерн је након уводног пораза везао два тријумфа, док је Макаби сада на учинку 1-2.

У другој утакмици у истом термину Олимпијакос је питање победника против Арманија преломио у трећој четвртини, коју је решио у своју корист 27:16. До краја није било неизвесности и црвено-бели су рутински дошли до победе.

Доминирао је двојац Слукас-Принтезис, први је постигао 17, а други 16 поена, док је на другој страни Серхио Родригес убацио 18 поена, два више од Мајкла Рола.

Олимпијакос је дошао до другог тријумфа и сада је на 2-1, исто колико има и Олимпија Милано која је доживела први неуспех.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво