Боље је бити спреман за наредну сезону, него имати месец дана лоше кошарке

Српски кошаркаш Немања Недовић прикључио се играчима Евролиге који сматрају да је боље отказати ову, прекинуту сезону и потпуно спреман дочати наредну.

Док сви, и навијачи и играчи, са нестрпљењем чекају одлуку Евролиге о наставку сезоне, српски репрезентативац Немања Недовић изнео је свој став по том питању.

Као и добар део његових колега, и комбо-бек Арманија из Милана сматра да је најпаметније октказити ову и спремати се за наредну сезону.

"Ево како гледам на целу ситуацију - или ћемо имати месец дана (вероватно) лоше кошарке и много проблема или ћемо имати сезону 2020/2021 у којој ћемо гледати најбољу кошарку у скорије време. То је само моје мишљење", написао је Недовић на свом Твитер профилу, додавши да ће се вероватно играти без публике, али да ће квалитет бити бољи а играчи силно мотивисани.

Наравно, све ово везано је за пандемију коронавиурса, за коју неки очекују и други талас ширења на јесен, на шта је Недовић такође имао одговор.

”Једва сам преживео први талас, не размишљам о другом. Молим вас за мало већи оптимизам", написао је Недовић уз ”смајли”.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво