Мијаиловић: Партизан показао да је спреман за Евролигу

Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић изјавио је да су кошаркаши Партизана ове сезоне показали да су спреми за Евролигу. Говорио и о сезони која је прекинута, о тренеру Тринкијерију али и о амбицијама клуба који жели да поврати славне дане.

Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић је у интервјуу за грчки СДНА говорио о повратку црно-белих у Евролиги и да ли постоји рок до када би то требало да се догоди.

"Има много "ако" у том питању и много отворених тема. Целокупна Евролига се нада да це се сезона завршити на терену и само смо о томе причали. Шта ће се десити ако се сезона откаже, ко ће играти, у каквом формату, то је нешто што морамо да оставимо за случај "ако се деси". Нема рока, али сам уверен да смо спремни за Евролигу већ сада. Мислим да смо то показали", рекао је Мијаиловић.

Партизан је пре прекида сезоне био лидер у АБА лиги, док је у Еврокупу изборио предност домаћег терена пред четвртфиналне против Уникса.

Мијаиловић је говорио и о сезони која је прекинута, о тренеру Тринкијерију али и о амбицијама клуба који жели да поврати славне дане. 

Надовезујући се на недавне констатације Андреје Тринкијерија о Партизану и његовој богатој историји Мијаиловић је посебно истакао велику подршку некадашњих играча. 

"Кућа славних коју имамо... то новац не може да купи. то је нешто што чини овај клуб посебним. Људи воле Партизан и део су породице доживотно. Као и у свакој породици деца воле да виде своје познате претке и да уче нешто од њих. Некад и бацање коске са идолом је екстра мотивација за младог играча. Мој однос са њима је заснован на поштовању и поверењу и поносан сам на подршку Кићановића, Обрадовића, Даниловића".

понедељак, 06. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара