Рекорд Бредлија Била

Бек Вашингтона Бредли Бил постигао је 55 поена у победи Милвокија над његовим тимом са 137:134. Мала утеха му је чињеница да је ово његова друга узастопна утакмица са учинком преко 50 поена чиме се уписао у историју НБА кошарке, одмах до легендарног кобија Брајанта.

После драматичног продужетка Милвоки је на гостовању био бољи од Вашингтона са 137:134, а поражени тим је по ефикасности предводио Бредли Бил са 55 постигнутих поена.

Бредли Бил је и у прошлом мечу дан раније у дуелу са Чикагом имап 53 постигнутих поена, па је постао други играч у НБА лиги који је у две утакмице узастопце имао тако ефикасан учинак.

Досадашњи рекорд држо је легендарни Коби Брајант коме је синоћ одржана комеморација у Лос Анђелесу.

Тим Бредлија Била је изгубио обе утакмице у којима је он постигао рекорд, па ни њему то није много значило док није чуо коме се придружио на листи најефикаснијих.

"Ох, човече, то је лудило! Нисам знао за то. Сви знамо ко је Коби био. Комеморација је изазвала бројна осећања. После његове смрти схватио сам да није важно колико поена постигнеш, колико пута играш на Ол стару, зато што кад једном и ја одем одавде више се нико неће сећати тога. Али, сећаће се утицаја који си остварио на своје играче и људе около. То је најважније и само ћу о томе бринути до краја живота.", рекао је Бредли Бил.

број коментара 0 Пошаљи коментар