Тринкијери: Нисмо желели да изгубимо, никад не потцењуј срце шампиона

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери након чудесног повратка његове екипе у финалу Купа Кораћа против Црвене звезде изјавио је да његови изабраници без трофеја нису желели да се врате кући.

Партизан је савладао Звезду након преокрета и продужетка, а тренер црно-белих константновао је да меч није одлучила прелепа кошарка, већ жеља за победом.

"Моја екипа није желела да изгуби, није било пуно велике и лепе кошарке, већ жеље да не изгубимо. Борили смо се, гребали ноктима и зубима, честитке играчима и навијачима", први су утисци Тринкијерија након меча.

Црно-бели су у регуларном току губили са шест разлике на неких 30-ак секунди до краја, али су успели да славе.

"Нисмо хтели кући без трофеја, то је важније него шта ја нацртам. Никад не потцењујте срце шампиона", закључио је тренер Партизана.

Београдски црно-бели освојили су трећи узастопни трофеј Купа Радивоја Кораћа, осми у овом формату, а  други пут узаступно савладавши "вечитог" ривала у финалу. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво