Коби је имао велике планове за своју Ђиђи

Трагично настрадала кошаркашка легенда Коби Брајант спремао се и радио на томе да његова такође настрадала ћерка Ђиђи успе у кошаркашком свету и да оправда улогу наследнице на терену. С тим у вези он је неколико недеља пре несрећног случаја попунио апликацију како би заштитио назив "Мамбасита", што је био њен надимак.

Пад хеликоптера у Калифорнији у недељу увече био је кобан за Кобија Брајанта, његову ћерку Ђиану и још осам особа.

Тиме је кошарка изгубила велику легенду, али и остала ускраћена за вероватно будућу звезду женске НБА лиге.

Познато је да тринаестогодишња Ђиана тренирала кошарку на "Мамба академији", коју је основао њен отац. И не само то, он ју је и тренирао.

Снимци утакмица које је Ђиђи играла показују да је била врло надарена, као и да је "скидала" неке потезе славног оца.

У прилог томе да је Коби веровао у њу и њену каријеру у кошарци показује и то што је неколико недеља пре трагедије попунио захтев за заштиту имена "Мамбасита", како је звао своју миљеницу, а све у вези са својим надимком "Црна Мамба", који је користио у другом делу каријере.

Како преноси портал магазина Пипл, планирао је да то буде бренд за спортску опрему и да га користи на мајицама, дресовима, шортсевима, тренеркама, капама и осталим деловима гардеробе.

Захтев је попуњен 30. децембра 2019. године, а поднела га је Кобијева компанија "Kobe INC", коју је основао 2014. године.

Како стоји на сајту Америчке канцеларије за патенте и заштитне знакове, он је још у процесу обраде.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(уторак, 28. јан 2020, 21:29) - anonymous [нерегистровани]

Tužno

Roditelj koji je znao da će mu i dete poginuti. Ne mogu ni zamisliti kako je bilo strašno.